Top 8 cele mai in voga costume de baie!

Top 8 cele mai in voga costume de baie!

0 1180

c d b

Gata! Am luat vacanta, iar concediul se apropie cu pasi rapizi. Marea majoritate a romanilor aleg sa mearga la mare sau la plaja, indiferent de loc (munte, piscine, strand). Drept urmare, costumul de baie este un must have in sezonul cald si este important, pe langa faptul ca acesta trebuie ales in functie de conformatie, sa fie unul la moda. Iata care sunt tendintele pe anul 2016.

  1. Sportiv

Din fericire, a devenit un trend sa ai o viata activa, iar designerii au tinut cont si au lansat multe modele de costume de baie sport, dintr-o bucata.

costm sportsport

  1. Decupajele

Decupajele sunt la mare cautare in acest an, indiferent daca taieturile sunt geometrice, gaurite sau in fasii. Avantajul acestor piese este ca sunt foarte confortabile, modeleaza trupul si iti ofera posibilitatea de a bronza doar partile trupului pe care le doresti. In plus, sunt foarte chic si puteti sa le purtati si la piscina in sezoanele mai reci.

decupatdecupat 2

 

  1. Topuri

Dupa cum spunem, stilul sport este in trend, dar aici nu ne referim la costumul tip body, ci la cel din doua bucati: bustiera si bikini. Aici gasiti o varietate mare de modele care sunt si deosebite, diafane sau indrazete, pastrand linia sport.

bustierabustiera 2

  1. Crosetat

Costumul de baie crosetat a fost tot timpul prezent in tendinte, practic este un clasic. Anul acesta au aparut modele moderne, iar inovatia vine din faptul ca nu trebuie sa fie ambele crosetate ci doar una din piese, oferindu-va posibilitatea de a putea sa combinati mai multe materiale.

crosetatcrosetat 2

  1. Materiale alternative

Daca pana acum costumele de baie erau majoritatea din elastan, anul acest puteti achizitiona unul din denim, metalic sau catifea. Cu un astfel de costum de baie, cu siguranta toate privirile vor fi atintite asupra dumneavoastra. Dezavantajul acestora este ca nu puteti intra in apa cu ele, dar sa recunoastem ca in unele zile nu avem dispozitie sa intram in apa, ci doar dorim sa stam la plaja. Pentru acele momente este potrivit acest tip de costum de baie.

material diferitdiferit

 

  1. Macrame

Aceste costume de baie sunt cu adevarat o aparatie. Partea superioara este „crosetata” , intortocheata, adevarate modele de labirint. Avantajul acestora este ca puteti sa le purtati si extra plajei, deoarece merg de minune cu o pereche de pantaloni scurti din denim.

impletit 2impletit

  1. Costume de baie fara bretele

Deasemenea o noutate, costumele de baie intregi si fara bretele sunt extraordinar de feminine si permit un bronz uniform pe umeri si decolteu.

intregintreg 2

  1. Sutienul in zig-zag

Acest model de costum de baie are baza sutienului foarte lunga, pentru a o putea infasura in jurul trunchiului. Efectul este foarte frumos si deosebit, iar acest model este ideal pentru cele care au piepul mai mic, pentru ca ofera senzatia de volum.

banda

banda 2