Prezervativele cu striatii, cele mai tari momente

Cand vine vorba de sex si de relatii intime, ar trebui sa ne axam, intotdeauna, pe calitate. Ce inseamna „calitate” atunci cand vine vorba de relatii intime? Este adevarat ca ar trebui sa fie implicate si emotii insa, acestea nu sunt prezente intotdeauna la nivelul cel mai profund.

Exista, pentru ca, fie ca recunoastem sau nu, totul in vietile noastre inseamna emotii, indiferent ca ne dam seama sau nu. Si, atunci cand facem sex, dragoste cu cineva, suntem implicati emotional. Ideea ca nu simtim nimic, ca e doar traire fizica si atat, nu este adevarata.

Nu e la nivel profund insa, de existat, exista! Ce inseamna „calitate” cand e vorba de sex, ca sa revenim la intrebarea anterioara? Inseamna sa ai parte de cele mai tari senzatii, inseamna sa iti placa, sa iti doresti din nou si din nou sa retraiesti acele momente extraordinare.

Care este rolul prezervativelor in sex?

Este de a proteja, in primul rand! Asta este scopul unui prezervativ! Acest produs din latex are marea putere de a tine bolile departe, dar si sarcinile. Este adevarat ca protejeaza doar in proportie de 97% insa, protejeaza!

Sa mai amintesc de sarcini? Sa ai un copil este ceva minunat insa, daca inca nu iti doresti sa fii mamica sau tatic, cu siguranta ca este mai bine sa folositi prezervativele.

Cine le-a gandit, a gandit bine! Si, ce credeti ca au mai gandit cei care le-au creat? Ca voi, doamnelor si domnisoarelor, sa va simtiti bine in timpul actului intim! Si, astfel, au inventat prezervativele si stiatii!

Ce fac striatiile? Pot amplifica placerea! Cu siguranta ca va surade ideea de a va simti minunat in timpul sexului cu partenerul. Aceste prezervative o sa va aduca pe culmi mai inalte decat cele la care va gandeati initial. Trebuie sa le introduceti in „ritualul personal”, daca va doriti ceva mai …altfel. De ce sa nu te simti minunat, daca se poate? Imagineaza-ti cum ar fi sa te bucuri in mod autentic de clipele intime. Sunt sigura ca te bucuri si acum insa, cu aceste prezervative, pur si simplu va fi ceva mai mult.

O viata mai colorata cu „prietenul din latex”

Nu stiu daca exista persoana care sa nu vrea sa simta mai mult si mai profund. Poate doar nu stie ca isi doreste. Una dintre cele mai mari placeri in aceasta viata este sexul. Si, repet, sexul de calitate!! Ala plin de senzatii puternice si atingeri care au puterea sa „incinga” la maxim intreaga experienta.

Si, da! Trebuie musai sa folositi prezervativul! Sa nu va ganditi ca o „estompeze” placerea resimtita. Daca este ceea ce trebuie, adica marimea si brand-ul, nu ar trebui sa va simtiti inconfortabil in timp ce folositi prezervativul!

Am spus mai devreme „o viata colorata”. La ce m-am referit? La o viata cu experiente intense, din punct de vedere sexual si la prezertvative care au rolul de a va ajuta sa va aduceti aminte…”cu drag” de tot ceea ce ati experimentat.

Ca exista si prezervative colorate, asta este a doua parte din poveste. Eu le recomand pentru un preludiu intens si interesant. Deci, daca va doriti sa „va jucati” inainte de a initia actul sexual propriu-zis, poate ar fi super sa alegeti un prezervativ de culoare neagra. Sau, poate ca preferati unul de culoare rosie.

Si, daca mai au si aroma si mai bine! Nu spuneti „nu” noilor experiente! Tineti minte! Sexul cu prezervativ cu striatii este:

  • Mult mai sigur;
  • Extrem de placut;
  • Si, da, confortabil.

Si, un alt mare avantaj al folosirii de prezervativ este ca o sa va ajute sa va concentrati la momentul minunat pe care il traiti si nu o sa va zboare mintea la probleme cum sunt bolile sau sarcinile nedorite.

Deci, care este concluzia? Ca prezervativul chiar are sens si ca poate oferi momente mai intense si sigure! Asadar, data viitoare cand vrei sa fii cu persoana iubita, sa ai grija sa ai la tine si cateva prezervative cu striatii! Pentru ca placerea unuia inseamna, nu-i asa, o placere imensa pentru celalalt!