Cele mai populare mituri despre vibratoare și alte jucării sexuale

Miturile despre jucariile sexuale dispar greu, pentru ca informatiile gresite continua sa se raspandeasca.

Mituri despre jucariile sexuale

Sa vorbim acum despre diferentele si asemanarile dintre materiale; practic TPR/TPE este un termen curat compus din mai multe retete care variaza de la un brand la altul, iar aceste retete nu contin aproape niciodata plastifianti duri – dar, din anumite motive, cauciucul PVC contin plastifianti duri. Cauciucul PVC este un TPR, dar noi cunoastem o parte din reteta si stim si care este ingredientul prinicpal, deci ii putem spune pe nume.

Toate testele de laborator care au fost facute au aratat ca toate materialele clasificate generic ca TPR/TPE nu au ftalati.

Jucarii toxice

Desi anumite jucarii din PVC nu contin ftalati, ele contin un aditiv numit “Sil-a-gel” a carei compozitie chimica este necunoscuta dar este extrem de iritanta pentru multi oameni.

Exista mitul conform caruia jucariile sexuale acoperite cu prezervative devin dintrodata sigure pentru corp; pe scurt, nicio stiinta nu ne-a spus ca ne protejeaza impotriva iritantilor sau microorganismelor care pot fi prezente si asta se datoreaza in mare parte, faptului ca din majoritatea jucariilor poroase se scurge ulei, iar uleiul distruge latexul (cel mai utilizat tip de prezervativ).

Jucariile sexuale din silicon si lubrifiantul pe baza de silicon

Hai sa vedem cum lubrifiantii afecteaza materialele. Facand multe experimente acasa, am ajuns la concluzia ca uleiul nu afecteaza siliconul. Intr-un experiment, cineva a scufundat cateva bucati de silicon in platina videcat in lubrifiant pe baza de silicon si a constatat ca, in timp ce aceasta imperechere nu a distrus jucaria din silicon, totusi a schimbat-o. Jucaria a absorbit lubrifiantul si a crescut cu 20% in marime si a devenit cu 20% mai moale.

Acest lucru nu schimba porozitatea sau modul in care porii reactioneaza la apa. Este posibil sa creeze lacrimi in material, deoerece acum este mai slab decat inainte.

UVee – un mod revolutionar de a curata jucariile sexuale

sistemul uvee

Ai vrut vreodata sa iti cureti vibratorul, sa il incarci si sa-l depozitezi in siguranta?

UVee poate face toate aceste lucruri in doar 10 minute. Pentru aceia dintre voi carora le place sa leneveasca dupa o sesiune de joaca, UVee este un zeu, deoarece va permite sa aruncati jucaria intr-un singur recipient; unde va fi curatata si incarcata complet.

UVee este singurul sistem all-in-one, de igienizare, de incarcare si de depozitare pentru vibratoare, iar daca iti iubesti vibratorul stii ca acesta merita o casa precum UVee.

Cum va curata UVee vibratorul?

UVee va curata vibratoarele si jucariile folosind lumina de igienizare UV-C. Aceasta tehnologie ucide 99,9% din toate bacteriile; devenind cea mai eficienta metoda de curatare din aceasta lista.

Indiferent de materialul din care este confectionata jucaria ta, poroasa sau nu, sau daca are crapaturi, sau un motor, UVee o poate curata.

Un alt lucru care ne place la UVee este ca, de asemenea, stocheaza jucariile in siguranta. Asigurandu-se ca nu sunt doar curatate ci si pastrate in secret. UVee poate fi blocat printr-un cod PIN, astfel ca membrii familiei sau colegii de camera nu vor descoperi, accidental, jucaria ta preferata.

Un alt avantaj este ca UVee are si o statie de incarcare incorporata. Au disparut acele nopti cand erai gata pentru o sesiune de joaca, iar vibratorul tau este descarcat. Cand plasezi vibratorul in UVee, pur si simplu il bagi in priza, iar in timp ce este igienizat si depozitat, este si incarcat. UVee iti ofera acces direct la distractie ori de cate ori doresti. Aproape toate jucariile adora UVee, deci aceasta este intr-adevar o solutie unica.

Cel mai bun mod de a-ti curata dildoul: UVee

Traim in viitor – si daca exista masini care se conduc singure, cu siguranta exista modalitati mai bune de a curata jucariile pentru adulti decat cele pe care le-am enumerat pana acum. Am gasit o noua modalitate tehnologica de a mentine vibratorul curat, cu efort minim si eficienta maxima.

Cum sa cureti o bagheta magica vibratoare

Bagheta magica nu este rezistenta la apa, dar intrucat doar capul face toata treaba, doar el trebuie igienizat. Pentru a curata capul baghetei magice, ia o carpa, inmoaie-o in apa calda, stoarce-o si pune pe ea putin sapun, fara parfum. Apoi freaca pur si simplu capul baghetei pentru a-l curata.

Cel mai bun mod de a curata o bagheta magica este sa folosesti UVee, deoarece foloseste lumina UV-C pentru igienizarea baghetei si omoara 99,9% dintre germenii. UVee Home Unit este proiectat pentru a se potrivi cu baheta magica.